China Car Forums banner
1 - 1 of 71 Posts

· Registered
Joined
·
981 Posts
Ako još niste zapamtili ime ovog kineskog proizvođača - Hebei Zhongxing, vrijeme je da to učinite jer ova marka počinje ozbiljniji prodor na europsko tržište. Kinezi još uvijek dolaze kroz mala vrata do kupaca u EU, ali i Japanci su prije 30 godina dolazili sramežljivo, kao i Korejci prije 20 no obje su marke danas ovdje vrlo popularne.

Tako je sada red i na Kinezima koji ulaze na tržište preko jednog belgijskog uvoznika. S njime će prodavati svoje sporstke terence i pick-upove, a prvi koji dolazi je SUV, koji ipak nema kinesko ime, već svima u Europi lako pamtljivo - Landmark. Dakle Hebei Zhongxing Landmark je njihov prvi šminkerski terenac koji će za početak biti opremljen Mitsubishijevim benzincem obujma 2.4 litre.

Nije poznato kako je ovaj Kinez prošao na crash testovima budući da su loši rezultati glavni kamen spoticanja na zapadnim tržištima. Primjerice nedavno se jedan drugi kineski terenac Landwind (Kinezi očito vole 'zemaljska' imena) proizvođača Jianglinga na testovima EURO Ncapa doslovce razletio! Zbog tako lošeg rezultata nije osvojio niti jednu zvjezdicu što je bio presedan. Nadamo se da će Hebei Zhongxing - Landmark biti malo bolje sreće. (dč)

it say...landmark has come to belgium...some belgian export will sell those vehicles in europe...also the pick ups will be in offer...you see that they have mitsubishi engine

also it's sad...does this vehcile have crash test...and is it good or bad (like landwind)
 
1 - 1 of 71 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top